Mijn missie

Jou bekrachtigen in het vermogen en het vertrouwen om jezelf te helen.

Het is mijn missie om jou te leren jezelf te helen. Door bewust te worden van de gedachten, gevoelens en overtuigingen waarmee jij jouw leven kleurt, sporen we de beelden op die niet langer meer dienen en helen we de destructieve frequentie ervan op cel-niveau. Lichaam, geest en ziel kunnen zich ontspannen, waardoor ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden in jouw leven.

Het ongeheelde beeld vinden en helen!

Het verhaal van je leven en de pijnlijke episodes ervan leren kennen, wil nog niet zeggen dat je de negatieve lading ervan kwijt bent. Het ‘wie’, ‘wat’ en ‘waarom’ is de eerste stap. Vervolgens komt een nog veel crucialere stap en dat is het helen van de negatieve frequenties die zich vast hebben gezet op celniveau. Het is mijn missie om licht te schijnen op jouw verhaal en daarbij een tool box aan te reiken waarmee je vervolgens zelf alle negatieve aspecten ervan in de kern kunt helen. Tevens gaan we op zoek naar nieuwe beelden die in overeenstemming zijn met jouw waarheid en diep vanbinnen resoneert.

Hoe ik mezelf genas

In 1994 beleefde ik een trauma. In een klap werd mijn lang gekoesterde droom tot nachtmerrie met maar een beeld voor ogen: ik mocht niet nerveus zijn en ik mocht niet falen. Tweeënhalf jaar lang leefde ik in extreme stress: slapeloosheid, verlammende angsten, huidproblemen en fysieke pijn overal in het lichaam. Na een lange zoektocht, kwam het echte keerpunt in mijn leven met de Healing Codes: binnen een jaar had ik mezelf genezen van diep ingesleten stress-patronen. Na 26 jaar kan ik weer in vertrouwen en vol levensvreugde mijn volledige potentieel leven. Wat stress betekent heb ik op alle mogelijke wijzen ervaren. Mijn ongeluk van toen is nu mijn kracht geworden: ik weet wat stress doet in jouw leven en hoe stress is om te buigen tot gezonde levenspatronen.

Zelf aan de slag met de Universele Code

Wil je alvast zelf aan de slag? Op de website van Alex Loyd – www.thehealingcodes.com – kun je verschillende tests doen om te zien op welke gebieden van je leven mogelijk nog issues zijn verscholen. Zie:

Relationship Issue Finder
Succes Issue Finder
Heart Issue Finder

Wanneer je deze ‘finders’ hebt ingevuld, krijg je per email een overzicht toegestuurd waarin je de ‘scores’ vindt van 12 universele levensthema’s: Vergeven/ Schadelijk gedrag/ Ongezonde overtuigingen/ Liefde/ Vreugde/ Vrede/ Geduld/ Vriendelijkheid/ Goedheid/ Vertrouwen/ Nederigheid/ Zelfcontrole
Een hoge score betekent dat er nog veel negatieve energie aanwezig is binnen dit leefgebied. Een lage score betekent dat je redelijk of geheel in overeenstemming leeft met je eigen diepe waarheid, gevoed vanuit liefde.

Met de Universele Code – die vrij beschikbaar is – kun je zelf een begin maken met het helen van de issues die in de test ‘hoog’ scoren. In het boek van Alex Loyd ‘de Healing Code’ beschrijft hij hoe met deze Code te werken en geeft hij tevens een uitgebreide wetenschappelijke onderbouwing van deze methode en het ontstaan ervan. Ook kun je op zijn website allerlei pakketten bestellen om zelf aan de slag te gaan met Healing Code.