ENERGY MEDICINE

De oorzaak van stress is ook een energieprobleem in het lichaam

Energetische geneeskunde is de wetenschap en de kunst van het verbeteren van je energieu00ebn met de bedoeling je lichaam en je geest optimaal te laten functioneren. Wil je leren hoe je met simpele technieken je eigen energie in balans kunt brengen? Dat kan! Donna Edenu2019s Energy Medicine-programma biedt een rijk arsenaal aan eenvoudige, zeer krachtige technieken en oefeningen die je energiebalans (terug) op peil brengen.

Energy Medicine

Veel mensen ontdekken dat hun fysieke en emotionele toestand – van dagelijkse gezondheid, tot stemmingswisselingen, of persoonlijke en professionele uitdagingen – allemaal voortvloeien uit de stroom van energie. Wanneer er blokkades of onevenwichtigheden zijn in die stroom, ontstaat er stress en wordt de kans op ziekte en ongemak groter en wordt leven zelf daardoor moeilijker. Wanneer de natuurlijke stromen worden herzien, heropend en vernieuwd, wordt je leven makkelijker, overvloediger en meer vervullend. Het goede nieuws is dat we allemaal de mogelijkheid hebben om de energie van onze levenskracht te gebruiken om fundamentele shifts te bewerkstelligen in lichaam en geest ten behoeve van een optimaal leven. Met de juiste kennis en hulpmiddelen kun je instinctieve heling ombuigen tot intentionele/opzettelijke heling, zodat je toegang krijgt tot een krachtige bron van gezondheid, vitaliteit en vreugde. Het is Donna Eden, die de negen belangrijkste energiesystemen, alsook andere energiewerkbeginselen en -praktijken, synthetiseerde in een krachtig programma dat mensen wereldwijd leert hoe ze met hun eigen energie kunnen werken om ‘on-demand’ overvloed en een levendige gezondheid te creëren. Er is een duidelijke overeenkomst tussen De Healing Codes en Energy Medicine – de Healing Codes zijn ook een vorm van energetische geneeskunde en energetische psychologie.

Ik ben inmiddels gecertificeerd Eden Energy Medicine Practicioner en ondervind keer op keer het voordeel van dit werk in het begeleiden van mijn cliënten.


Bovenstaande link leidt je naar Donna Eden’s ‘Daily Energy Routine’ bestaande uit dagelijkse oefeningen voor het versterken van de verschillende energiesystemen in jouw lichaam.

Op de website van Praktijk Els Botman vind je hierover meer informatie, kun je Nederlandstalige filmpjes bekijken en een Energy Medicine sessie boeken.