THE HEALING CODES

Een krachtige methode om jezelf te genezen

In 2001 ontdekte Alex Loyd, Phd, ND, een mechanisme in het lichaam, genaamd de ‘Healing Code’ dat 4 krachtige genezingscentra activeert waardoor het lichaam zichzelf van bijna alles kan genezen. Iedere keer dat je een Healing Code toepast, wordt de hoofdoorzaak van ziekte en ongemak, d.w.z. STRESS, consequent en natuurlijk verwijderd van het lichaam.

The Healing Codes helen de negatieve beelden van het hart en heffen stress op!

Het ‘geheime’ mechanisme van het lichaam dat stress (fysiek en niet-fysiek) op consequente en permanente wijze opheft.

Het is wetenschappelijk bewezen dat aan vrijwel alle ziektes en ongemak (alles wat niet werkt in je leven) maar 1 probleem ten grondslag ligt en dat is: stress. Om je problemen te helen, moet je eerst de stress genezen. Om de stress te genezen, moet je de wortel van stress helen en dat zijn je negatieve beelden/ herinneringen. De Healing Codes halen de destructieve lading (energiepatronen) van pijnlijke beelden/ herinneringen weg, waardoor het lichaam kan ontspannen. Als de stress in het lichaam wordt opgeheven, kan het neuro-immuun systeem zijn natuurlijke helende functie weer overnemen om welke stoornis dan ook te genezen. Door het helen van de negatieve beelden/ herinneringen, zul je een helderheid van geest gaan ervaren als nooit tevoren. Je voelt je letterlijk weer een vrij mens die keuzes kan maken vanuit het hart.

Je bent je eigen meester: de kracht ligt in je eigen handen!

De Healing Codes is een unieke vorm van zelf-genezing die negatieve frequenties op niet-belastende wijze consequent transformeert.

De Healing Codes gaan over zelf-genezing! De kracht van deze vrij-toegankelijke en moeiteloze energie ligt letterlijk binnen je eigen handbereik. Je hebt niemand nodig om jezelf te genezen. Je past de methode toe door met de bio-elektrische energie van je handen (vingertoppen), je hart en je intentie de 4 genezingscentra te activeren om het onderliggende beeld dat stress veroorzaakt te genezen. Stromen van energie gaan naar de genezingscentra: de neusbrug, de slapen, de kaken en het strottenhoofd die op hun beurt allen zijn verbonden aan de hoofdorganisatoren van het lichaam:
Neusbrug – hypofyse, pijnappelklier
Slapen – hypothalamus
Kaken – amygdala (amandelkern), hippocampus, centrale zenuwstelsel
Adamsappel– ruggengraat, centrale zenuwstelsel, schildklier

De gemiddelde Healing Code neemt ongeveer 6 minuten in beslag. We praten dus niet over iets dat moeilijk en gecompliceerd is.

The Healing Codes richten zich op het onderliggende probleem

Je zult je problemen niet oplossen door simpelweg de pijn te verdoven, noch zul je de problemen van je leven helen door er mee te leren dealen of er met een positievere houding naar te kijken. De oplossing ligt in het helen van de kern. De Healing Codes doen dat. De Healing Codes zijn een nieuwe modaliteit binnen de energetische geneeskunde. De Healing Codes richten zich op de oorzaak van ieder disfunctioneren. Het is een snelle, effectieve, zachte en niet belastende methode. Op de lange termijn is deze methode meer kosteneffectief dan vele zelfhulpprogramma’s die niet gericht zijn op heling van de kern van het probleem. Alex Loyd, die de Healing Codes ontwikkelde, ontleent zijn inzichten aan de wetten van de kwantumfysica. We kunnen leren om energievelden in onszelf opnieuw op de juiste frequentie af te stellen. We kunnen herinneringen die in onze cellen zijn opgeborgen en voor ziekmakende stress zorgen, ontkrachten. Er zijn veel meer methodes van energetische genezing, maar de Healing Codes wordt beschouwd als een van de krachtigste. Loyd is op zoek gegaan naar wetenschappelijke bewijsbaarheid. Via de HRV-test (Hart Ritme Variatietest) wordt keer op keer gemeten dat als tien mensen een Healing Code hebben gedaan, acht tot negen van deze personen in balans zijn. Zeven tot negen van deze personen zijn na een etmaal nog steeds in balans. Dat is uniek en gebeurt bij geen enkele andere methode. In een tijdspanne van 20 minuten verandert het immuunsysteem van ‘buiten werking’ naar ‘normaal functionerend’ zodat datgene wat genezen moet worden, ook kan genezen.

*HRV-test = op dit ogenblik de beste methode om fysiologische stress in het autonome zenuwstelsel te meten en wordt over de hele wereld gebruikt en erkend.