EEN SESSIE MET MIJ

“Niets van wat je zoekt, ontbreekt. Het is al in je bezit”

Middels een combinatie van ‘helder zien’, ‘helder weten’ en diepgevoelde compassie komen we in een sessie samen snel tot de kern van jouw issue en gerelateerde stress en leer ik jou hoe je vlot en effectief het negatieve effect ervan op jouw leven kunt ombuigen tot nieuwe, getransformeerde energie.

Mijn werkwijze

Hoe meer afstand, des te dichterbij ik kan komen

In een sessie werken we een-op-een, meestal via Skype of Face-time in een serie van ongeveer 4 sessies. De sessies duren 90 minuten. Na afloop krijg je een ‘kant-en klaar recept’ mee (een customized Code) om jezelf te helen. Deze Code pas je gedurende 2 a 3 weken thuis zelf toe.

Wat ik aanbied

1 / 4 / 8 sessies (iedere sessie duurt 90 minuten per keer)

1 sessie: € 90
4 sessies: € 360 of € 340 bij betaling in 1 keer vooraf

Klik hier om te boeken

 

Het ’12-categorieën programma’

Dr. Alex Loyd, Phd, ND, heeft een speciaal programma ontworpen waarbij je stapsgewijs de volgende 12 universele levensthema’s doorlicht op nog verborgen issues:

Vergeven/ Schadelijk gedrag/ Ongezonde overtuigingen/ Liefde/ Vreugde/ Vrede/ Geduld/ Vriendelijkheid/ Goedheid/ Vertrouwen/ Nederigheid/ Zelfcontrole

Wil je deze grondige healing ook ervaren door samen met mij deze 12 categorieën in 12 sessies te behandelen en daarvoor telkens een ‘Code op maat’ te ontvangen? Dat kan! Ook hier duurt iedere sessie per keer 90 minuten.

12 sessies: € 1000 bij betaling in 1 keer vooraf

Klik hier om te boeken

Gevoelens zijn de toegang tot (de ongeheelde beelden van) het hart

Mijn sessies zijn geen therapeutische behandelingen, noch een vorm van counseling. Ik maak gebruik van mijn invoelende vermogen om jou vervolgens op de plek te brengen waar we antwoord vinden op al onze vragen: jouw hart. Ik focus me daarbij op de diepgewortelde emotionele gedragspatronen die vaak verborgen in het onderbewustzijn liggen. Het is niet gemakkelijk deze patronen op te duikelen: velen van ons hebben geleerd het gevoel te negeren – we hadden geen voorbeeld of het mocht er niet zijn, of we leerden onszelf aan onze pijnlijke gevoelens te projecteren op anderen of externe situaties. Maar gevoelens die weggedrukt zijn, zijn niet vergeten en kunnen nooit vergeten raken. Ze leven in je onderbewustzijn en beïnvloeden je gedachtepatronen, geloofsovertuigingen en gedrag continue.

Remember

Alles wat je gelooft vanuit je gevoel, wordt jouw realiteit. Als je met je waakzame bewustzijn iets wil in je leven, maar onbewust in je hart voelt dat je het niet waard bent, dan ontvang je het meestal niet. Jouw gevoel wint het van je denken. Om Lichaam, Geest en Ziel op elkaar af te kunnen stemmen, moet je jouw verborgen gevoelens naar het licht brengen en begrijpen tot welk beeld ze behoren.